Stoffe & Steffe Comedy Show

OBS! Nytt datum Lördag 14 November

Dags för en ny humorkväll med Stoffe & Steffe Comedy Show.
De lokala komikerna Christoffer Fernis och Stefan Söderblom har denna gång bjudit in inte mindre än fyra gästkomiker.

Detta kan absolut bli sommarens roligaste kväll i Sandviken!

Kvällens gäster:
Karsten Torebjer
Följ med på en rolig resa in i den paranormala världen med Karsten Torebjer – Psychic Medium Live! Hur vet man om ens svärmor är en zombie? Är det läskiga ljudet hemma ett spöke eller bara grannarna som ligger lite? Har du träningsvärk eller försöker djävulen ta över din kropp? Karsten Torebjer vet svaren!

Patrik Larsson
Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?” Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans.

Patrik har under åren även medverkat i flera andra stora tv-produktioner som t.ex. Morgonsoffan SVT, Cirkus Möller (Tv4), Extra extra (TV3), Raw Comedy (Kanal5), Stockholm Live (SVT), Kvarteret Skatan (SVT), Johan Falk, Familjen Rysberg (SVT), Sommaren med släkten (Viaplay, TV3), Gåsmamman (C More, TV4 ) m.m.

Kirsty Armstrong
Kirsty Armstrong är ståuppkomikern, programledaren och podcastdrottningen som har tagit monopol på att vara elak och komma undan med det. Hon har uppträtt överallt i Sverige och får publiken att skratta när hon charmar med sin lättsamma och samtidigt råa stil.
Hon har nominerats till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan, medverkat på Comedy Central och är en återkommande gäst i ”Helgen i P3”. Hon hörs i podcasterna ”Copy+Paste”, ”På Riktigt Podcast” samt ”Bärs & Pattar”.

Svea Sigmond
En av de klarast lysande nya stjärnorna på svenska komikerhimlen. Med en vass och intelligent humor tar Svea med dig på en resa du sent kommer glömma!Svea Sigmond hoppade av jobbet som konsultchef för att satsa på en karriär inom ståuppkomik. I dag kombinerar hon ståupp med jobbet som redaktör för ett humorprogram.

När: Lördag 14/11
Var: Kulturcentrum – Teatern
Tid: 19.00
Pris: 220 kr inkl. serv.avg.
Biljetter köpes i receptionen på Kulturcentrum 026-279700 alt via Webbiljett